Tirocinante / Stagista Dipartimento Commerciale AN-809
Pubblicato il 31-01-2025 - F.Lli Milan Srl - La Mole in Montà
Azienda leader nel settore alimentare nella produzione di prodotti da forno, ricerca tirocinante / stagista nel dipartimento commerciale, da inserire nel proprio organico.
The resource will mainly deal with managing and developing the turnover of customers in the reference area, initially alongside and with the supervision of the commercial department.
Main responsibilities:
- to carry out market, sector and competitor analysis;
- to provide adequate assistance to the Customer during the negotiation, the provision of the service and in the after-sales process to manage payment schedule, payment reminders, credit insurance, contract forms of the customers;
- to implement the business through sampling proposal for the existing customers and through searching for new customers;
- to interface with the others departments for the preparation and launching of the new projects La Mole and on private label;
- commercial development of new products;
- outstanding team working skills; proactivity and curiosity;
- to request orders to the customers.
Position requirements:
- at least 1 year of experience in the same role;
- Bachelor degree;
- fluent Italian, English C1 Minimum / C2 oral and written and another language;
- Skill in using PC;
- dynamism, proactivity, strong commercial and negotiation skills;
- analytical skills, result orientation;
- willingness to travel frequently and participate in trade fairs.
Possibility of permanent employment.
Contratto di lavoro: Tempo pieno, Stage - Tirocinio
Stipendio: € 600,00 - € 800,00 al mese
Orario:
- Dal lunedì al venerdì, ore 9 - 18 (pausa pranzo dalle 13 alle 14)
Esperienza:
- Sales & Marketing: 1 anno (Opzionale)
Livello di istruzione:
- Laurea (Obbligatoria)
Lingua:
- Inglese C1/C2 (Obbligatorio)
Smart working:
- No
Contratto di lavoro: Tirocinio formativo/stage
Durata contratto: 6 mesi
Stipendio:
a partire da €600,00 al mese
Benefit:
- Distributori automatici di snack e bevande
Orario:
- Dal lunedì al venerdì
- Turno diurno
Considerazioni sul COVID-19:
Ogni persona all'interno o in ingresso dello stabilimento indossa la mascherina, distanziamento sociale, sanificazioni periodiche, pulizia e disinfezione assidua delle postazioni, gel mani e spray sanificante a disposizione di ogni dipendente.
Istruzione:
- Laurea triennale (Obbligatorio)
Lingua:
- Inglese (Obbligatorio)
- Francese (Preferenziale)
Disponibilità a viaggiare:
- 25% (Obbligatorio)
Sede di lavoro: Un'unica sede